Pod adresem http://system.home.pl/phpbb/ zamieściłem propozycję nowego forum. Jest to wersja testowa, do której została przeniesiona większość Waszych kont oraz około 30 tematów. Zalogujcie się tam danymi, którymi logujecie się tutaj. W razie wszelkich problemów z logowaniem piszcie na mój e-mail. Poprawność logowania jest najważniejszą rzeczą, którą musimy sprawdzić.
Po zalogowaniu zobaczycie pokategoryzowane forum przypominające soldat.ru, na którym zapraszam Was do testowania wszystkiego, co się da. Zachęcam uzupełniania swoich profili, pisania, eksperymentowania, zmieniania i psucia:) To i tak wersja przeznaczona do testów i żadne wpisy w niej nie pojawią się ani w tym forum, ani nie będą przenoszone do forum docelowego. O wszelkich nieprawidłowościach w działaniu i propozycjach zmian piszcie albo tutaj albo na tamtym forum.
Moderatorami zostali ustanowieni Jacek Tymoczko i Wojciech Wolicki – zobaczycie dodatkowe opcje i pobawcie się nimi. Jeżeli ktoś inny chciałby zapoznać się z moderacją forum, mogę dodać odpowiednie uprawnienia.
Czekam z niecierpliwością na Wasze uwagi!