Problem z logowaniem do serwisu.

Problem z logowaniem do serwisu.

Postautor: Witold Muszyński » 01 cze 2015, 08:33

Cześć.
Mam problem z logowaniem do serwisu. Obecnie mam dostęp do serwisu tylko z komputera, na którym na stałe zapisałem hasła do logowania. Próbując zalogować się z innego komputera wyświetlają się jakieś dziwne ostrzeżenia i system pomimo informacji o zatwierdzeniu logowania nadal traktuje mnie, jako użytkownika niezalogowanego. Poniżej zamieszczam tekst komunikatów wyświetlanych podczas logowania. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam
Witek

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /forum/includes/utf/utf_tools.php on line 1783

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /forum/includes/utf/utf_tools.php on line 1783

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::recompose() should not be called statically in /forum/includes/utf/utf_normalizer.php on line 145

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfkc() should not be called statically in /forum/includes/utf/utf_tools.php on line 1665

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::recompose() should not be called statically in /forum/includes/utf/utf_normalizer.php on line 177
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4615: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1783)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4617: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1783)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4618: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1783)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4619: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1783)
Witold Muszyński
Ekspert
 
Posty: 301
Rejestracja: 02 sie 2003, 02:00

Re: Problem z logowaniem do serwisu.

Postautor: Grzegorz Prasał » 01 cze 2015, 10:57

Dziękuję Panie Witoldzie za zgłoszenie! Rzeczywiście problem występował. Powinno już działać, proszę sprawdzić.
Grzegorz Prasał
Administrator
 
Posty: 247
Rejestracja: 16 cze 2011, 11:25
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: Problem z logowaniem do serwisu.

Postautor: Witold Muszyński » 01 cze 2015, 19:05

Cześć.
Sprawdziłem, wszystko jest OK.

Pozdrawiam
Witek
Witold Muszyński
Ekspert
 
Posty: 301
Rejestracja: 02 sie 2003, 02:00


Wróć do Sprawy użytkowników PFW i Serwis-militarny.net

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość