Zgłoszenie do służby wojskowej

Witam.Ponad miesiąc temu zarejestrowałem się na stronie zostanzolnierzem.Wypełniłem dane,wszystkie formularze i wydrukowałem wniosek.Zgodnie z instrukcją mam czekać na emaila z datą i godziną kiedy mam się zgłosić do WRC w celu badań i rozmowy.Tylko,że od miesiąca status mojego zgłoszenia to "w trakcie weryfikacji".Z tego co się dowiedziałem mają dwa tygodnie na to by się ze mną skontaktować.O co tu chodzi?

Hmmm... Dokładnie, szef WCR ma do 14 dni na przesłanie informacji o terminie i miejscu stawiennictwa do kwalifikacji. Ponadto, skoro bardzo Ci zależy na zawodowej służbie wojskowej, to na Twoim miejscu osobiście udałbym się do właściwego terytorialnie WCR w takim terminie w którym szef WCR przyjmuje interesantów w sprawach petycji, skarg i wniosków, zaanonsował się na portierni i osobiście zadał nurtujące Ciebie pytanie panu podpułkownikowi tudzież jego zastępcy panu majorowi.

Wysłałem potrzebne dokumenty gdyż mam 60 km do WCR.Czekam od kilku dni na odpowiedź.Nie wiem co oni tam robią.Mogą po prostu nie dać żadnej odpowiedzi?Dlaczego mnie tak zlewają?Status mojego wniosku to "Zweryfikowano
Twoje zgłoszenie zostało zweryfikowane przez WCR i podlega dalszej obsłudze. Wkrótce zostaniesz poinformowany o proponowanych terminach spotkania w Wojskowym Centrum Rekrutacyjnym.
"Super tylko tak jest od ponad miesiąca i nikt mnie nie zaprosił.Dlatego wysłałem wniosek,kopie dowodu osobistego i kopie świadectwa ukończenia szkoły.Nie wiem co jeszcze mogę zrobić.

Już nie będę się przed nimi płaszczył.Dają takie opcje rekrutacji to z nich korzystam,Mają mnie gdzieś i nawet info żadnego nie dali.